Voor mij is Marc een voorbeeld van…

Marc heeft heel bewust gekozen zijn mooie carriere bij de Rabobank na ruim 19 jaar vaarwel te zeggen om zijn hart en passie te volgen en zijn eigen bedrijf Mflow te beginnen. Dit getuigt niet alleen van lef (belangrijke eigenschap voor ondernemers), maar hij inspireert mij en vele anderen hier ook mee. Enerzijds met zijn verhaal hoe hij tot deze beslissing gekomen is (het verhaal van de trompet van zijn vader) en anderzijds door hetgeen hij nu doet. Namelijk het coachen en begeleiden van leidinggevenden, DGA’s, bedrijven, ondernemers. Iets heel anders dus dan wat hij altijd heeft gedaan!

In zijn aanpak staan de talenten/kwaliteiten en passie van mensen centraal. Zijn optiek is dat als mensen dat mogen doen waar ze goed in zijn, ze optimaal tot hun recht komen voor zichzelf, hun team, hun omgeving en de organisatie waar ze werkzaam voor zijn. Focussen op kansen en mogelijkheden (ook een belangrijke eigenschap voor ondernemers) in plaats van op problemen, zoals in veel coach- en begeleidingstrajecten gebeurt. Deze positieve aanpak zorgt voor nieuwe energie. Door talenten te verbinden en (persoonlijk) leiderschap centraal te zetten krijgt hij mensen en organisaties in beweging.

En zijn ambitie op termijn gaat verder. Heel graag zou hij kinderen/scholieren/ studenten ook bewuster willen maken van het belang om vooral dat te gaan doen waar je talenten en passie liggen. Dat zorgt voor meer geluk, minder uitval en problemen en een mooiere wereld. Volgens mij ligt hier een mooie connectie met Juzt.

Inmiddels begeleidt hij met veel plezier diverse organisaties en individuen en inspireert hij anderen om in beweging te komen en keuzes te maken. En dat tekent Marc als mens: hij wil graag iets voor anderen betekenen. Voor mij is Marc een voorbeeld van …

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *