ACT®-METING (ANALYTICAL COMPETENCE TOOL)

ACT is een unieke nieuwe manier van competentiemeting. Het is geen verbeterde versie van al bestaande metingen, maar een radicaal andere manier van meten. Met ACT® laat je niet alleen je hoofd, maar ook je onbewuste meebeslissen wie je ten diepste bent. Wie zijn onbewuste niet kent, gooit een hoop verspilde energie en een hoop onbenutte mogelijkheden weg. Zonder kennis van jouw onbewuste kan je talent niet tot bloei komen.

Van onze klanten krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT®-meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. De ACT®-meting is dan ook een eyeopener, ontwikkeld vanuit het idee dat bewustwording van het aanwezige talent en het ontwikkelpotentieel van iedere medewerker tot meer plezier en energie leidt. Het vormt de basis voor jouw verdere persoonlijke groei.

Wat kun je verwachten?

ACT® is een krachtige meetmethode die gebruik maakt van beelden in combinatie met teksten. ACT® maakt bewust en onbewust gedrag zichtbaar en hoe deze met elkaar samenwerken. Of juist hoe ze elkaar tegenwerken. Pas als je dat ervaart, krijgt je talent de ruimte. Invullen kost slechts 10-12 minuten.

Wat levert FlowTalent je op?
  • Inzicht en bewustwording van jouw unieke talenten (natuurlijk potentieel).
  • Inzicht en bewustwording van jouw verborgen talenten (verborgen potentieel).
  • Inzicht en bewustwording van jouw prestatiekracht (zaken die je goed kunt maar die je wel energie (kunnen) kosten).
  • Inzicht en bewustwording van zaken die je niet verder moet ontwikkelen (terecht onbenut).
  • Inzicht en bewustwording of je van nature intuïtief, rationeel, reëel of vanuit emotie handelt en of dit congruent is met je werkelijke gedrag (‘what you see is what you get’).
  • Jouw persoonlijke weg naar meer energie en plezier.