COACHING & MENTORING

Ieder mens wil graag groeien

Met als doel hun aanwezige potentieel maximaal tot ontplooiing laten komen. Want als je kan en mag laten zien waar je hart ligt en waar je goed in bent, haalt dat het beste in je naar boven en zorgt dat voor energie, zelfvertrouwen, persoonlijke groei en beweging.

Ze uitdagen buitengewoon te zijn

Wij werken vanuit een veilige omgeving aan meesterschap en (persoonlijk) leiderschap. We dagen je uit buitengewoon te zijn, geen middelmatigheid dus. Hoe val je in positieve zin op en wat is er nodig om uit je comfortzone te komen en je beste zelf te zijn. Hoe sta je in het leven en wat wil je bereiken? Wat zijn je talenten en kwaliteiten en waar krijg je energie van? Maar ook bewustwording creëren van nog verborgen talenten en zogenoemde prestatiekracht, oftewel aangeleerd gedrag. Een belangrijke basis voor persoonlijke groei. Het is immers veel makkelijker, maar vooral ook veel leuker, om van een 7 een 9 te maken dan van een 4 een 6. Als de persoonlijke vlammetjes van mensen worden aangewakkerd en ze vanuit hun passie en talent weer in een flow van enthousiasme geraken is mijn missie geslaagd.

Fundament unieke ‘ik’

De basis voor onze coaching&mentoring is het fundament via een unieke meting, ACT. Het herkennen en erkennen van de unieke ‘ik’ is immers de basis voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard kijken we daarbij naar het verleden, hoe dingen zijn ontstaan en waar eventuele belemmeringen zitten voor ontwikkeling, maar vooral kijken we samen vooruit. Het verleden kun je immers niet veranderen, hooguit begrijpen. De kansen liggen vooral in de toekomst.

Blijvende ontwikkeling en van maximale betekenis zijn voor hun team en de organisatie waarvoor je werkzaam bent, dat is waar we voor gaan. Maar vooral voor jezelf. Want je kunt pas van betekenis zijn voor anderen, als je dat ook voor je zelf bent.