INSPIRATIEMEETING

Een nieuwe maatschappelijke realiteit daagt bedrijven uit om duurzaam te innoveren.

Door te innoveren kunt u nieuwe producten ontwikkelen, betere kwaliteit leveren, nieuwe verdienmodellen vinden en efficiënter te werk gaan. Bij innovatie denken we al snel aan technologische of digitale vooruitgang, maar het overgrote deel (77%) van het innovatiesucces is het resultaat van sociale innovatie. Sociale innovatie gaat over slimmer, flexibeler en dynamisch organiseren. Het verandert de manier waarop we met elkaar samenwerken om het beste uit onszelf én ons werk te halen. In de basis gaat het over de bevlogen medewerker als motor voor duurzame groei.

Maar hoe zorgt u ervoor dat mensen hun werk met bezieling uitvoeren? Wat betekent verbinding met medewerkers in een tijdperk waarin flexibiliteit en innovatie belangrijke waarden zijn? Want aandacht hebben voor ieders unieke talenten houdt een organisatie flexibel en innovatief.

En juist door het gericht inzetten en ontwikkelen van talenten van medewerkers, kunt u als organisatie écht uitblinken.

  • €      Heeft u als ondernemer de moed hebben om de talenten van medewerkers als uitgangspunt te nemen.
  • €      Hoe geeft u organisatieontwikkeling vorm vanuit leiderschap in plaats van vanuit management?
  • €      Wilt u weten hoe u aanwezig talent identificeert en verder ontwikkelt om zo productie en/of dienstverlening te verbeteren?
  • €      Vraagt u zich af hoe teams beter met elkaar kunnen samenwerken, waarbij we meer en meer willen werken vanuit waarden en identiteit?

Tijdens een interactief programma doet u kennis en inspiratie op om effectief talentmanagement te ontwikkelen, leiderschap meer persoonlijk te maken en naar medewerkers toe te brengen en organisatieontwikkeling meer als een proces dan een project te gaan beschouwen. Een proces dat vraagt om toewijding en durf en begint bij bewustwording. Mensen met een visie maken immers het verschil. U wordt als deelnemers uitgedaagd om te reflecteren op de verschillende perspectieven die wij en ook andere deelnemers aandragen. Om van daaruit naar uw eigen organisatie, klantomgeving en rol te kijken en vanuit die visie talent- en organisatieontwikkeling meer gericht te kunnen oppakken.

Oftewel, hoe leidt u uw organisatie naar duurzaam succes? Schaar je onder de koplopers en kom op naar één van onze inspiratiemeetings. Meld je met onderstaande knop aan op 1 van de volgende dagen: 22 mrt (verlopen),  17 mei (verlopen), 20 sep (vervalt), 16 nov

6 Redenen om er bij te zijn!
Interactie – Inspiratie – Netwerken – Praktijkvoorbeelden – Direct toepasbaar – Kennis