ONZE MENSEN

Don Bezemer

Don Bezemer

Consultant & Owner
Joke Damen

Joke Damen

Consultant
Govert Ho

Govert Ho

Consultant

ONS VERHAAL

Het was in de zomer van 2013 toen ik, Don Bezemer, een voortdurend onbehagelijk gevoel tijdens mijn welverdiende vakantie. Mijn bedrijf DON Bureau draaide goed, maar in mijn onderbuik voelde het anders. Weliswaar was DON Bureau in een paar jaar tijd een mooi bedrijf geworden met goede financiële resultaten, maar de wijze waarop was richting toekomst geen duurzaam bestendige. DON was afhankelijk van Don. Don stuurde, Don bepaalde, Don haalde de klanten binnen … Dat voelde niet (meer) goed. Enerzijds omdat ik continu hard aan het werk was. Op zich niet erg, maar wel als je bezig bent met zaken die anderen veel beter kunnen en mij alleen maar energie kostten. Tegelijkertijd wil je eigenlijk ook dat medewerkers ook hun verantwoordelijkheid nemen en eigenaarschap tonen. En hadden we nog wel plezier met elkaar? Enthousiaste en bevlogen medewerkers maken toch echt het verschil is mijn overtuiging. En bovendien, onze wereld verandert in razend tempo. Innovatiekracht is cruciaal. En één ding is zeker, Don kan dat echt niet allemaal zelf.

Onze kernwaarden

Onze visie

E = K x A

Uit diverse onderzoeken blijkt dat 75% van de verandertrajecten mislukt. Uit ervaring weten wij dat er vaak veel aandacht uitgaat naar de structuur en inhoud, zoals plannen schrijven, producten ontwikkelen, processen ontwerpen etc. en dat er maar weinig tijd en geld wordt geïnvesteerd om de acceptatie van de mensen die het uiteindelijk moeten gaan doen te verhogen. Dat beperkt zich vaak tot opleiding en training. Maar dat is niet genoeg, acceptatie vraagt meer. En dat is zonde, want dan zijn alle inspanningen eigenlijk voor niets.

Het uiteindelijke effect van het doorvoeren van veranderingen wordt namelijk bepaald door aandacht voor de kwaliteit (K) èn de acceptatie (A).

ONZE AANPAK

Wij geloven niet in uitgebreide plannen, maar in gewoon doen.

Dat doen wij op basis van een Roadmap die we samen met uw organisatie vormgeven en uitvoeren.

ONS SPEL

Na ons eigen YouTube-kanaal nu ook supertrots op ons eigen spel.

Onze passie is het verbinden en inspireren van mensen op zo veel mogelijk manieren en binnen verschillende omgevingen. Zo creëren wij iedere keer weer bijzondere en unieke momenten. Door het gesprek met elkaar aan te gaan over de dingen die er echt toe doen, leren mensen elkaar pas echt kennen en ontstaat er verbinding. Dat gaat veel verder dan contact. Het brengt mensen echt bij elkaar.

Het start met oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. Eenvoudige vragen helpen daarbij, is onze ervaring. Vertrouwen, samenwerking, dankbaarheid, inspiratie, plezier en nieuwe positieve energie zijn veelal het gevolg. Wie wil dat nu niet!? Wij in ieder geval wel.

Dat heeft ons op het idee gebracht anderen te inspireren met boeiende vragen. Zo haal je samen fijne herinneringen op, deel je je dromen en moeilijke momenten, help je elkaar en weet je wat je van elkaar kunt en mag verwachten. Of het nu zakelijk is of privé, overal kun je het gebruiken.

Interesse, mail naar info@succesdoorverbinden.nl

Kosten voor dit spel €39,95.

Verbindende groet,

Donald Bezemer