Don Bezemer

Consultant & Owner

Mijn passie

Ik ben een levensgenieter die van heerlijk eten en een mooi glas wijn houdt en sport. De balans in genieten en sportiviteit uit zich in de jaarlijkse alternatieve elfstedentocht voor “Skate4Air” en het beklimmen van de Mont Ventoux. Een andere passie is het coachen van jonge talenten, collegae, ondernemers en startups.

Mijn talenten

Pionierschap, doorzettingsvermogen, visie en kansen zien en benutten zijn mijn talenten. Om deze optimaal in te kunnen zetten is de verbinding met mensen cruciaal. Met mijn inlevingsvermogen en bevlogenheid geef ik hier vorm aan. Of het nu een opdrachtgever, relatie of collega is, dat maakt geen verschil. Lef hebben, laten zien waar je voor staat en gaat en dit ook waarmaken samen met collega’s, daar word ik enthousiast van.

Mijn kennis en ervaring

Inlevingsvermogen, de vraag achter de vraag achterhalen is een ontwikkelde ervaring. Deze helpt mij om de doelstellingen van onze klanten met succes te realiseren. Ik heb een grote passie voor Assetmanagement. Vanuit deze passie kan er een beroep worden gedaan op mijn inmiddels bijna 30 jaar lange ervaring. Zowel aan de kant van de opdrachtgever als opdrachtnemer.

Trots

Als oprichter en mede-eigenaar van dit prachtige bedrijf is het geweldig om te ervaren, dat we een mensenbedrijf zijn. Het is fijn om te werken met gepassioneerde en betrokken collegae, een eigenwijs stel enthousiastelingen die samen een huiskamergevoel creëren binnen Verbind&. En dat vind ik erg belangrijk!!

Don Bezemer

Consultant & Owner

T (06)  27 00 77 46

stuur mij een e-mail

bekijk mijn LinkedIn profiel