Marc Luttikhuis

Consultant & Owner

Mijn passie

Mijn gezin is het dierbaarste dat ik bezit en voor mij een hele belangrijke basis. Voor de ontspanning én om fit te blijven stap ik graag op de mountainbike of racefiets of trek ik mijn loop- of tennisschoenen aan.

Mijn passie? Mensen en organisaties het beste uit zichzelf laten halen. Organisaties, teams, en mensen in beweging krijgen, dat vind ik prachtig en geeft mij veel energie.

Mijn talenten

Anderen typeren mij als een combinatie van visionair, ondernemer en peoplemanager. Authentiek, gedreven, integer, inspirerend, verbindend, creatief en resultaatgericht is feedback die ik van anderen krijg. Ik breng graag positieve energie in en merk dat dat weer energie in anderen losmaakt. Wanneer ik in een flow zit? Als ik mensen zodanig inspireer en raak dat ze in beweging komen.

Mijn kennis en ervaring

Ik zet mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de vele (project-)managment, HR-, directie- en bestuursfuncties in, om mensen, teams en organisaties in hun kracht te zetten. Ik heb ervaren dat als mensen hun talent mogen combineren met hun passie, in een omgeving waar enthousiasme en vertouwen gewoon zijn, ze optimaal tot hun recht komen en echt authentiek zijn.

Mijn motto

Follow your dreams or you’ll spend the rest of your life working for someone who did.

Marc Luttikhuis

Consultant & Owner

T (06) 28 60 45 83

stuur mij een e-mail

bekijk mijn LinkedIn profiel